Werken bij
 
Werken bij Avance Impact betekent bijdragen aan het nieuwe normaal! Steeds meer maatschappelijke organisaties, maar ook de overheid en het bedrijfsleven, zetten zich in om impact te meten, managen en maximaliseren. Dat merken we bij Avance, onze portfolio aan opdrachten groeit snel. Wil jij ook bijdragen aan dit belangrijke thema voor de toekomst en herken jij je in ons motto denken én doen? Kijk dan snel of jouw profiel aansluit bij onze openstaande vacatures.

Vacatures

Ervaren Impact Onderzoeker

Als ervaren Impact Onderzoeker heb je tussen de 4 en 7 jaar werkervaring in zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek binnen het maatschappelijk domein. Je bent geïnteresseerd in praktijkgericht onderzoek voor opdrachtgevers. Je kunt collega’s coachen en klanten adviseren bij het opzetten en uitvoeren van onderzoek en vind het leuk om aan meerdere opdrachten naast elkaar te werken.

Bekijk de vacature

Impact Onderzoeker

Als Impact Onderzoeker heb je tussen de 3 en 5 jaar relevante werkervaring in zowel kwalitatief en kwantitatief onderzoek. Je bent geïnteresseerd in praktijkgericht onderzoek voor opdrachtgevers. Je hebt ervaring in projectmanagement en vind het leuk om aan meerdere opdrachten naast elkaar te werken.

Bekijk de vacature

Stagiair impact onderzoek

Als stagiair impact onderzoeker heb je interesse in sociaal ondernemerschap, maatschappelijke organisaties en advieswerk. Je houdt van leren en doen, hebt WO denkniveau en zit bij voorkeur in de eindfase van je Master.

Bekijk de vacature

Open sollicitatie

Wij staan altijd open voor nieuw talent! Stuur een email met je CV en motivatie naar recruitment@avance-impact.nl als je denkt dat je samen met ons kan bijdragen aan het nieuwe normaal.