Werken bij
 
Werken bij Avance Impact betekent bijdragen aan het nieuwe normaal! Steeds meer maatschappelijke organisaties, maar ook de overheid en het bedrijfsleven, zetten zich in om impact te meten, managen en maximaliseren. Dat merken we bij Avance, onze portfolio aan opdrachten groeit snel. Wil jij ook bijdragen aan dit belangrijke thema voor de toekomst en herken jij je in ons motto denken én doen? Kijk dan snel of jouw profiel aansluit bij onze openstaande vacatures.

Vacatures

Onderzoeksstagiair(e) Fonds Franciscus - start half juli 2020

Wil jij de kans krijgen om samen te werken in een super gemotiveerd team; met bijzondere mensen kennis te maken; kans om een hele inhoudelijke bijdrage te leveren aan een super urgent maatschappelijk probleem? Dan is deze vacature misschien wel wat voor jou!

Bekijk de vacature

Stagiair(e) impact onderzoek - start september 2020

Als stagiair impact onderzoeker heb je interesse in sociaal ondernemerschap, maatschappelijke organisaties en advieswerk. Je houdt van leren en doen, hebt WO denkniveau en zit bij voorkeur in de eindfase van je Master.

Bekijk de vacature

Open sollicitatie

Wij staan altijd open voor nieuw talent! Stuur een email met je CV en motivatie naar recruitment@avance-impact.nl als je denkt dat je samen met ons kan bijdragen aan het nieuwe normaal.