Werken bij
 
Werken bij Avance Impact betekent bijdragen aan het nieuwe normaal! Steeds meer maatschappelijke organisaties, maar ook de overheid en het bedrijfsleven, zetten zich in om impact te meten, managen en maximaliseren. Dat merken we bij Avance, onze portfolio aan opdrachten groeit snel. Wil jij ook bijdragen aan dit belangrijke thema voor de toekomst en herken jij je in ons motto denken én doen? Kijk dan snel of jouw profiel aansluit bij onze openstaande vacatures.

Vacatures

Office manager

Als Office Manager met hart voor impact ben je een doener, denk je in oplossingen en ben je organisatorisch sterk. Je bent HBO afgestudeerd met 1-3 relevante werkervaring. Je bent enthousiast over ons werk en wil graag bijdragen aan het vergroten van de positieve impact van organisaties.

Bekijk de vacature

Stagiair impact onderzoek

Als stagiair impact onderzoeker heb je interesse in sociaal ondernemerschap, maatschappelijke organisaties en advieswerk. Je houdt van leren en doen, hebt WO denkniveau en zit bij voorkeur in de eindfase van je Master.

Bekijk de vacature

Open sollicitatie

Wij staan altijd open voor nieuw talent! Stuur een email met je CV en motivatie naar recruitment@avance-impact.nl als je denkt dat je samen met ons kan bijdragen aan het nieuwe normaal.