Denken én doen, dat is ons motto. Al vanaf 2009 is avance- full service impact expert: we vertalen respect voor mens en milieu in tastbare resultaten.
Aanpak
Verantwoord ondernemen = impact optimaliseren

Om als organisatie daadwerkelijk een verschil te maken, is impact centraal stellen essentieel. En daar ook naar te handelen. Dat is wat ons betreft het Nieuwe Normaal, en daar dragen we graag aan bij: we meten impact – zodat aan de hand van real time betrouwbare info effecten zichtbaar worden – en zetten alles op alles om vervolgens uw impact te helpen maximaliseren.

 

No nonsense adviezen en praktische tools
Wij zijn niet van de wollige rapporten, maar van de concrete resultaten. Denken én doen: dat kenmerkt onze aanpak. Met no nonsense adviezen en praktische tools op maat helpen we uw organisatie naar het Nieuwe Normaal te transformeren.

Onafhankelijke speler
We werken voor NGO’s, overheidsinstanties, investeerders en bedrijven die een verschil willen maken. Dat maakt ons een onafhankelijke speler, die de taal en cultuur van verschillende partijen kent.

Opleiding Impactmanagement
We optimaliseren niet alleen impact vanachter ons bureau, maar delen onze expertise actief in onze opleidingen Impactmanagement. Deelnemers van de praktijkgerichte expertopleiding hebben na afronding de expertise in huis om hun organisatie te begeleiden bij het meten, vergroten en communiceren van haar impact.