Denken én doen, dat is ons motto. Al vanaf 2009 is Avance full service impact expert: we vertalen respect voor mens en milieu in tastbare resultaten.
visie
Verantwoord ondernemen = impact optimaliseren

Om als organisatie daadwerkelijk een verschil te maken, is impact centraal stellen essentieel. En daar ook naar te handelen. Dat is wat ons betreft het Nieuwe Normaal, en daar dragen we graag aan bij: we meten impact – zodat aan de hand van real time betrouwbare info effecten zichtbaar worden – en zetten alles op alles om vervolgens uw impact te helpen maximaliseren.

 

No nonsense adviezen en praktische tools
Wij zijn niet van de wollige rapporten, maar van de concrete resultaten. Denken én doen: dat kenmerkt onze aanpak. Met no nonsense adviezen en praktische tools op maat helpen we uw organisatie naar het Nieuwe Normaal te transformeren.

Onafhankelijke speler
We werken voor NGO’s, overheidsinstanties, investeerders en bedrijven die een verschil willen maken. Dat maakt ons een onafhankelijke speler, die de taal en cultuur van verschillende partijen kent.

Opleiding Impactmanagement
We optimaliseren niet alleen impact vanachter ons bureau, maar delen onze expertise actief in de opleiding Impactmanagement. Deelnemers van de praktijkgerichte expertopleiding hebben na afronding de expertise in huis om hun organisatie te begeleiden bij het meten, vergroten en communiceren van haar impact.

Services

Impact maken

Opleiding Impactmanagement
We optimaliseren niet alleen impact vanachter ons bureau, maar delen onze expertise actief in de opleiding Impactmanagement. Deelnemers van de praktijkgerichte expertopleiding hebben na afronding de expertise in huis om hun organisatie te begeleiden bij het meten, vergroten en communiceren van haar impact.

 

Op maat
In nauwe samenwerking met de opdrachtgever ontwerpen we een aanpak op maat. Dit varieert van eenmalige ondersteuning bij (het schrijven van) een concreet project- of leningvoorstel tot een meerjarig en omvangrijk programma.

Inhoudelijke kennis
Avance heeft inhoudelijke kennis en ervaring in verschillende sectoren in de commodity– en food industrie. We werkten de afgelopen 6 jaar intensief samen met producentenorganisaties en hun business partners in de keten in meer dan 10 landen in Latijns-Amerika, Azië en Afrika.  

Impact meten

Resultaat- en impactmetingen
Avance heeft een uitgebreid track record in het opzetten van effectieve systemen voor resultaat- en impactmeting, en levert sinds 2009 professioneel maatwerk voor bedrijven, investeerders, overheidsinstellingen en NGO’s .

Impact audits
In onze audits houden wij uw bedrijfsstrategieën tegen het licht en geven we concrete handvatten om uw impact te verbeteren.

Evaluaties
Wij evalueren (internationale) projecten en programma’s en geven op basis daarvan advies om uw impact te vergroten.

Impact maximaliseren

Strategie ontwikkeling
Avance ondersteunt bij beleid- en strategieontwikkelingstrajecten om uw impact te maximaliseren. Onze rol is die van facilitator of adviseur. We starten vanuit de huidige impact en ontwikkelen scenario’s voor de toekomst op basis van een veranderende omgeving.

Structuur en cultuur
Op basis van uw ambities adviseren wij over de inrichting van uw organisatie en processen. Naast de ‘harde’ kant – lean processen die leiden tot een maximaal rendement – begeleiden we trajecten om (het sturen op en leren van) impact te verankeren in de organisatiecultuur.

                                         

Meer weten

Neem contact met ons op via info@avance-impact.nl