Denken én doen, dat is ons motto. Al vanaf 2009 is avance- full service impact expert: we vertalen respect voor mens en milieu in tastbare resultaten.
Visie
Verantwoord ondernemen = impact optimaliseren

Om als organisatie daadwerkelijk een verschil te maken, is impact centraal stellen essentieel. En daar ook naar te handelen. Dat is wat ons betreft het Nieuwe Normaal, en daar dragen we graag aan bij: we meten impact – zodat aan de hand van real time betrouwbare info effecten zichtbaar worden – en zetten alles op alles om vervolgens uw impact te helpen maximaliseren.

 

No nonsense adviezen en praktische tools
Wij zijn niet van de wollige rapporten, maar van de concrete resultaten. Denken én doen: dat kenmerkt onze aanpak. Met no nonsense adviezen en praktische tools op maat helpen we uw organisatie naar het Nieuwe Normaal te transformeren.

Onafhankelijke speler
We werken voor NGO’s, overheidsinstanties, investeerders en bedrijven die een verschil willen maken. Dat maakt ons een onafhankelijke speler, die de taal en cultuur van verschillende partijen kent.

Opleiding Impactmanagement
We optimaliseren niet alleen impact vanachter ons bureau, maar delen onze expertise actief in onze opleidingen Impactmanagement. Deelnemers van de praktijkgerichte expertopleiding hebben na afronding de expertise in huis om hun organisatie te begeleiden bij het meten, vergroten en communiceren van haar impact.

Services

Impact strategie

Strategie ontwikkeling
avance ondersteunt bij beleid- en strategieontwikkelingstrajecten om uw impact te optimaliseren. Onze rol is die van facilitator of adviseur. We starten vanuit de huidige impact en ontwikkelen scenario’s voor de toekomst op basis van een veranderende omgeving.

Structuur en cultuur
Op basis van uw ambities adviseren wij over de inrichting van uw organisatie en processen.

Impactmanagement verankeren
Om ook binnen uw organisatie strategische capaciteit te vergroten bieden we praktijkgerichte opleidingen aan om impactmanagement te verankeren in uw organisatie. 

Impact meten

Resultaat- en impactmetingen
We hebben een uitgebreid track record in het opzetten van professionele en effectieve resultaat- en impactmetingen, en systemen om dit blijvend te monitoren.

Maatwerk
Sinds 2009 leveren we professioneel maatwerk voor bedrijven, impactfondsen en NGO’s.

Impact audits en evaluaties
In onze audits en evaluaties houden wij bedrijfsstrategieën tegen het licht, en geven we concrete handvatten heeft om uw resultaten te verbeteren.

Sturen op impact

Impactoptimalisering
Op een efficiënte manier zoveel mogelijk positieve effecten realiseren: dat doe je door te sturen op impac
t. Wij zetten impactmanagementsystemen op waarmee we het optimaliseren van impact inbedden in uw organisatie.

Structuur en cultuur
Op basis van uw ambities adviseren wij over de inrichting van uw organisatie en processen. Naast de ‘harde’ kant – lean processen die leiden tot een maximaal rendement – begeleiden we trajecten om (het sturen op en leren van) impact te verankeren in de organisatiecultuur.

                                         

Meer weten

Neem contact met ons op via info@avance-impact.nl