Opleidingen

Impact opleidingen - praktijkgerichte expertopleidingen

Avance is specialist in het meetbaar maken en optimaliseren van sociale, ecologische en economische toegevoegde waarde van organisaties. In onze praktijkgerichte expertopleidingen delen wij onze 10+ jaar ervaring in impact meten en managen.

Van een korte introductie over impactmeting tot in-company impact opleidingen: we hebben voor ieder wat passends. Kijk gauw of er iets voor jou tussenzit:

impact opleidingen recensie sonja sars
Sonja Sars
Natuur en Milieufederaties
Sonja over de Open Impact Opleiding
De sterke combinatie van theorie en praktijk helpen mij om draagvlak en enthousiasme voor impactdenken binnen mijn organisatie te vergroten. Ik zou het iedereen aanraden!

Waarom een impact opleiding?

Als impact driven organisatie wil je wel zeker weten dat je het goede doet. En je wilt je impact ook kunnen communiceren naar je stakeholders. Impactdoelen stellen, meten en continu verbeteren; daar gaat het om. Je impact managen dus, net als je financiën!

Welke van deze impact opleidingen past bij jou?

Op zoek naar een introductie over het impact meten en vergroten? Dan is onze (gratis) Sessie Sturen Op Impact iets voor jou. In een uurtje introduceren we de basis van sturen op impact.

Wil je graag de impact expert worden binnen je impact fonds, gemeente of maatschappelijke initiatief? Dan is onze Open Opleiding Impactmanagement iets voor jou. Je leert onder andere hoe je je organisatie kunt begeleiden bij het meten, vergroten en communiceren van haar impact. Dit programma bevat 4 modules, verspreid over een half jaar. Als vervolgaanbod bieden we Impactmanagement @work aan waar we dieper ingaan op de dilemma’s die je als impactmanager tegenkomt in de praktijk.

Meer behoefte aan direct aan de slag gaan met het meten van je impact? Dan past Expeditie Impact Meten bij jou.

We bieden ook een in-company traject aan dat we op basis van je behoeftes samenstellen. Je kunt ook kiezen voor de Workshop Impact Essentials waarin we de basis leggen om te starten met een impactmeting binnen je bedrijf.

Zoveel mogelijk positieve impact maken, dat is dé uitdaging voor organisaties van deze tijd
Wie zijn wij?
Edith Kroese en Jacoline Plomp

Edith Kroese en Jacoline Plomp zijn hoofdopleiders van Avance. Edith richtte in 2009 Avance Impact op. Beiden werken al 20 jaar als impactexpert voor overheidsinstanties, ontwikkelingsorganisaties en bedrijven.

Naast Edith en Jacoline verzorgen onder meer Robert ZwiersTim de Wilde en Simone de Wit onze opleidingen en trainingen. Daarnaast delen diverse gastsprekers hun ervaring en (wetenschappelijke) expertise in onze opleidingen.

 

Edith Kroese

Edith Kroese
Managing director

Jacoline Plomp
Senior Impact Expert & Partner
avance werkt voor
Kansfonds
Socials enterprise

Lees hier onze algemene voorwaarden voor ons gehele opleidingsaanbod.

CRKBO logo

We zijn een erkend opleidingsinstituut (en staan in het CRKBO Register).