Opleidingen

Aanbod praktijkgerichte expertopleidingen

avance- is specialist in het meetbaar maken en optimaliseren van sociale, ecologische en economische toegevoegde waarde van organisaties. In onze praktijkgerichte expertopleidingen delen wij onze 10 jaar ervaring in impact meten en managen. Je krijgt theorieen, modellen en praktijkvoorbeelden aangereikt die je meteen in de praktijk brengt. Daarmee krijg je de expertise om jouw organisatie te begeleiden bij het meten, vergroten en communiceren van haar impact!

Zoveel mogelijk positieve impact maken, dat is dé uitdaging voor organisaties van deze tijd

Waarom impactmanagement?

Als impact driven organisatie wil je wel zeker weten dat je het goede doet. En je wilt je impact ook kunnen communiceren naar je stakeholders. Impactdoelen stellen, meten en continu verbeteren; daar gaat het om. Je impact managen dus, net als je financiën!

  • Maar hoe bepaal je waar je het meeste positieve impact kunt behalen?
  • Hoe kun je de maatschappelijke waarde meten en daarover helder communiceren?
  • En hoe selecteer je investeringen en projecten die het meest impactvol zijn?

Lastige vragen die specifieke expertise vereisen binnen een organisatie. Avance Impact is daarom de opleidingen impactmanagement gestart! In deze unieke opleidingen delen wij onze 10 jaar ervaring in impact meten en managen.

Daarnaast delen diverse gastsprekers hun ervaring en wetenschappelijke expertise in de open opleiding, waaronder Karen Maas van het Impact Centre van de Erasmus Universiteit (ICE).

 


Sonja Sars
Natuur en Milieufederaties
Sonja over de opleiding Impactmanagement
De sterke combinatie van theorie en praktijk helpen mij om draagvlak en enthousiasme voor impactdenken binnen mijn organisatie te vergroten.
Wie zijn wij?
Edith Kroese en Jacoline Plomp

Edith Kroese en Jacoline Plomp zijn hoofddocenten van de opleidingen. Edith richtte in 2009 Avance Impact op en werkt al 20 jaar als impactexpert voor overheidsinstanties, ontwikkelingsorganisaties en bedrijven. Naast Edith en Jacoline leveren Karen Maas van het Impact Centre Erasmus en andere gastsprekers een bijdrage.


Edith Kroese
Managing director

Jacoline Plomp
Senior Impact Expert
avance werkt voor